top of page

Energie krijgen van je werk

Bijgewerkt op: 23 sep. 2021

Als kind hield ik al van kleuren, ik tekende altijd regenboogjes. Ook had ik gekleurde kleding. Toen ik 30 was, had ik veel muren in mijn huis een kleur gegeven. Op het moment dat ik de kleuren kocht in een bouwmarkt en mijn vader daar toevallig tegen het lijf liep, keek hij in mijn kar. Hij keek en ik zag hem schrikken, hij zei: “Ga je dat op je muren doen?” Later kwam hij langs in mijn huis en vond hij het heel mooi geworden. Bij mijn ouders in huis is alles namelijk wit.


De clou van dit verhaaltje? Nu geef ik een cv kleur en wil ik dat document mooi maken. Dat geeft mij energie. Het is belangrijk om werk te doen dat je ligt en waar je energie van krijgt. Benoem op je cv dus ook wat je leuk vindt. Welke taken en verantwoordelijkheden zijn dat? Wat is je ambitie of missie?


‘Het geeft mij voldoening wanneer ik dingen mooier kan maken’, schreef ik op toen ik ooit een loopbaantraject volgde.
Comments


bottom of page