Zoeken
  • Sophie de Haan

Energie krijgen van je werk

Bijgewerkt: jan 7

Als kind hield ik al van kleuren, ik tekende altijd regenboogjes. Ook had ik gekleurde kleding. Toen ik 30 was, had ik veel muren in mijn huis een kleur gegeven. Op het moment dat ik de kleuren kocht in een bouwmarkt en mijn vader daar toevallig tegen het lijf liep, keek hij in mijn kar. Hij keek en ik zag hem schrikken, hij zei: “Ga je dat op je muren doen?” Later kwam hij langs in mijn huis en vond hij het heel mooi geworden. Bij mijn ouders in huis is alles namelijk wit.


De clou van dit verhaaltje? Nu geef ik een cv kleur en wil ik dat document mooi maken. Dat geeft mij energie. Het is belangrijk om werk te doen dat je ligt en waar je energie van krijgt. Benoem op je cv dus ook wat je leuk vindt. Welke taken en verantwoordelijkheden zijn dat? Wat is je ambitie of missie?


‘Het geeft mij voldoening wanneer ik dingen mooier kan maken’, schreef ik op toen ik ooit een loopbaantraject volgde.18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Blik op cv.nl

Advies op het gebied van het maken en verbeteren van curriculum vitae, LinkedIn, sollicitatiebrief. 

BTW nr: NL003376348B34

KvK nr:  78755514

© 2020  by Blik op cv.nlProudly created with Wix.com

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Cookieverklaring

Download de PDF op de homepage.

Contact

Sophie de Haan

Toegepast arbeids- en organisatiepsycholoog

Delftstede (BVG)

t.a.v. Blik op cv.nl

Phoenixstraat 66

2611 AM DELFT

T: 06 45 71 81 86

M: blikopcv.nl@gmail.com