top of page

Mijn achtergrond

Arbeidspsycholoog
Opgeleid als toegepast arbeids- en organisatiepsycholoog. De studie heb ik in 2007 afgerond aan Saxion Next. Mijn stage liep ik bij UWV WERKbedrijf, waar ik assessmenttests afnam en besprak. Ik heb door mijn werkervaringen vanuit meerdere kanten met cv's, arbeid, loopbaantesten, competenties, HRM, ziekte en solliciteren te maken gehad.

Communicatie-adviseur

Regelmatig werkte ik voor re-integratie- en loopbaanbedrijven. Dat leerde mij veel over de inclusieve arbeidsmarkt. Het werken met journalisten voor deze organisaties maakte mij vaardig in hoe je externe boodschappen (communicatie) kunt overbrengen. Verder volgde ik diverse trainingen op het gebied van communicatie waaronder persvoorlichting.

Redacteur [publicaties]
Ik heb geschreven voor meerdere organisaties, waaronder de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP). Ook heb ik persberichten opgesteld die gepubliceerd zijn in/op onder andere Streekblad Zoetermeer, Zoetermeersdagblad.nl en Delftse Post. Voor Voorne Nieuws neem ik interviews af die gepubliceerd worden in de krant.

Vormgever

Voor o.a. Stichting Kijk Haar! ontwierp ik flyers en folders. Naast de tekst zelf, is een mooie uitstraling van belang. Een goede vormgeving zorgt ervoor dat een tekst goed leesbaar is, ook zijn hoofd- en bijzaken beter te onderscheiden. Naast inhoud vind ik uitstraling belangrijk en verbind ik deze twee met elkaar. 

De opgebouwde kennis en ervaring uit bovenstaande rollen neem ik mee in mijn dienstverlening. 

 

bottom of page